Over ons – Tandarts Ruijgrok – Hilversum

Tandartspraktijk Ruijgrok

Voor het maken van afspraken kunt u tussen 8.30 uur en 12.00 uur bellen of het contactformulier invullen en dan bellen wij u z.s.m. terug.

Over ons

Bij Tandartspraktijk Ruijgrok kunt u terecht voor bijna alle tandheelkundige behandelingen. In onze  praktijk werken wij met verschillende ervaren tandheelkundige specialisten, zodat wij bijna alle behandelingen kunnen aanbieden op het gebied van gebitsverzorging. In onze werkwijze staat de patiënt altijd centraal en streven wij onder andere naar een:

  • Snelle behandeling van uw klachten
  • Kwalitatief hoogwaardige mondverzorging
  • Mooi esthetisch eindresultaat

Specialisten en tandheelkundige behandelmogelijkheden

Tandartspraktijk Ruijgrok is een zeer ervaren praktijk. Het team bestaat uit een tandarts, mondhygiënist, tandtechnieker en een assistente. In onze praktijk wordt voor elke patiënt een duidelijk behandelplan opgesteld. Om de behandeling goed te laten slagen, staat de patiënt centraal. Wij streven daarom altijd naar een goede communicatie tussen de patiënt, tandarts en specialisten.

Ontmoet onze tandartsen

Het team van onze tandartspraktijk bestaat uit verschillende tandheelkundig specialisten. Tandarts Ruijgrok voert zowel reguliere controles als specialistische behandelingen uit en hij wordt ondersteund door een tandartsassistente, een mondhygiënist en een tandtechnieker.